Vil du bli en del av 

vårt team?

Dette er en helt unik mulighet å jobbe med et av Bodøs unike og lokale konsepter! Vi leter etter noen som elsker konseptet vårt og produktene - og som ønsker å bli en del av gjengen vår! Produktene våre er malt, designet og produsert i Bodø, og vi tenker bærekraftig og kortreist.

Er du vår nye assisterende butikksjef(vikar)?

IMG_5434-10.jpg

Ingrid Oline As, Bodø, 

Assisterende butikksjef

Vi leter etter deg som vil bli en del av Bodøs koseligste butikk og gjeng!

Vil du jobbe sammen med oss i vår butikk?

Arbeidstid er i hovedsak dagtid mandag-fredag fra 10-17. Stillingen innebærer 80-100%. Stillingen innebærer en bred rekke arbeidsoppgaver og mulighet og rom for stor kreativitet.

Arbeidsoppgaver:

Vi jobber en del med sosiale media. Både Instagram, Facebook gjennom @ingridoline og City Nord sin Snapchat. Det vil si ta bilder, skrive tekst og vise nyheter vi får inn i butikken. Vi ønsker også at kundene som kommer inn i butikken skal føle at de blir inspirerte. Så sentralt her er å være kreativ og lage nydelige utstillinger med produktene, og ellers vanlig butikkarbeid som å ta vare på planter, holde butikken ryddig og fin slik at det blir en inspirerende og fresh butikkatmosfære. Du vil også bidra i design på nye produkter som Ingrid lager. Vi har også nettbutikk, så det vil naturligvis være å jobbe med denne også. Ta bilder av produkter, legge de ut, og å holde nettbutikken oppdatert.

 

Vårt fokus:

Kundene våre er jo de aller viktigste. Å skape gode møter med kundene, og fortelle om de ulike produktene vi har. Ellers vil det jo også være å jobbe etter måltall og rapportere til daglig leder i bedriften. For å jobbe hos oss er det ønskelig at du er glad i å snakke med nye mennesker og å by på deg selv.

Det er et pluss om...:

  • Du ikke redd for å ta i et tak.

  • I og med at det går en del tid til sosiale medier, så er det også ønskelig at du er dyktig på sosiale medier, å ta bilder og naturlig bilderedigering.

  • Du kan Photoshop og InDesign.

Stillingen innebærer mye ansvar, og du jobber vanligvis alene i butikken. Dette er et vikariat da assisterende butikksjef skal ut i mammapermisjon i slutten av juli. Vi kan tilby en stilling i minimum 8 måneder med mulighet for forlengelse etter denne perioden.

Kontakt oss på 94845404 eller send en e-post til ingrid@ingridoline.no og avtal å kom innom for å snakke med daglig leder.

IMG_4995-3.jpg