top of page

Vil du bli en del av 

vårt team?

Dette er en helt unik mulighet å jobbe med et av Bodøs unike og lokale konsepter! Vi leter etter noen som elsker konseptet vårt og produktene - og som ønsker å bli en del av gjengen vår! Produktene våre er malt, designet og produsert i Bodø, og vi tenker bærekraftig og kortreist.

IMG_5434-10.jpg

Ingrid Oline As, Bodø, 

Butikkmedarbeider

Vi leter etter deg som vil bli en del av Bodøs koseligste butikk og gjeng!

Vil du jobbe sammen med oss i vår butikk?

Arbeidstid er i hovedsak ettermiddag og lørdager, men om du har mulighet til å stille opp på dagtid gjerne skriv det i din søknad! Stillingen er fin å kombinere med skole eller studier. Vi leter etter 2 nye folk som vil bli en del av vår gjeng! 

Arbeidsoppgaver:

Vi jobber en del med sosiale media - både Instagram og Facebook. Det vil si ta bilder, skrive tekst og vise nyheter vi får inn i butikken. Vi ønsker også at kundene som kommer inn i butikken skal føle at de blir inspirerte. Så sentralt her er å være kreativ og lage nydelige utstillinger med produktene, og ellers vanlig butikkarbeid som å ta vare på planter, holde butikken ryddig og fin slik at det blir en inspirerende og fresh butikkatmosfære. Du vil også bidra i design på nye produkter som Ingrid lager.

Vårt fokus:

Kundene våre er jo de aller viktigste. Å skape gode møter med kundene, og fortelle om de ulike produktene vi har. For å jobbe hos oss er det ønskelig at du er glad i å snakke med nye mennesker og å by på deg selv.

Det er et pluss om...:

  • Du ikke redd for å ta i et tak.

  • I og med at det går en del tid til sosiale medier, så er det også ønskelig at du er dyktig på sosiale medier, å ta bilder og naturlig bilderedigering.

Kontakt oss på 94845404 eller send en e-post til ingrid@ingridoline.no og avtal å kom innom for å snakke med daglig leder.

IMG_4995-3.jpg
bottom of page