Vil du bli en del av 

vårt team?

Dette er en helt unik mulighet å jobbe med et av Bodøs unike og lokale konsepter! Vi leter etter noen som elsker konseptet vårt og produktene - og som ønsker å bli en del av gjengen vår! Produktene våre er malt, designet og produsert i Bodø, og vi tenker bærekraftig og kortreist.

Er du vår nye assisterende butikksjef?

IMG_5090-31.jpg

Mission

Vi leter etter en assisterende butikksjef

Stillingen innebærer jobb i butikken vår i hovedsak dagtid mandag-lørdag, men du må også kunne jobbe kvelder. Vi trenger noen som er både fleksibel og stabil. Du har muligheten til å skape gode relasjoner med kundene og fortelle dem mer om hvert produkt.

Du må være flink med kunder og glad i å snakke med nye folk. Vi ønsker deg med en smittende latter og et bredt smil! I butikken må du være kreativ og lage nye utstillinger, rydde og passe på at butikken beholder sin spennende og freshe atmosfære. Du vil også jobbe med sosiale media som snapchat, instagram og facebook og legge ut nyheter og tilbud vi har. Stillingen er 80%, med mer i høysesong. 

Er du sulten og ivrig på å være med?

Søk nå! Søknadsfrist SNAREST :) 

Vision

Sentrale arbeidsoppgaver er;

- Ta bilder av nye produkter og skriv tekst til sosiale media, både story, innlegg og snapchat. Innholdsproduksjon som handler om å fortelle om produktene og vise nyheter. Her må du inspirere!

- Lage nye utstillinger med produktene, ta vare på planter, vaske og rydde, slik at det blir en inspirerende og fresh butikkatmosfære.

- Jobbe med salg i butikken og gjennomføre salg over instagram og facebook.

- Skape gode møter med kundene, hos oss er alle kundene en god venn som vi skal hjelpe. Det er viktig at alle føler seg tatt vare på, og velkommen. Vi er et unikt konsept, så våre kunder oppsøker oss ofte for å høre historien og det spesielle med våre produkter.

- Jobbe etter måltall og rapportere til daglig leder.

- Ta vare på dine kollega, og lage god stemning.

Det er ønskelig om du også kan; Designe nye spesialbestillinger( som invitasjoner, bordkort m. m.) og sette opp trykkfiler til produksjon. Bestille varer.

Kvalifikasjoner;

- Du må være glad i å snakke med mennesker/ by på deg selv.

- Dyktig på instagram og facebook.

- Dyktig på å ta bilder + naturlig bilderedigering.

- Vi ønsker deg med erfaring fra salg, studier innen markedsføring, særlig interesse for design, eller annet som gjør deg perfekt for jobben.

- Ikke være redd for å ta i et tak, og gjerne har litt "støv på hjernen".

- Ønskelig at du er ; God til å bruke InDesign og Photoshop.

Mer om Ingrid Oline;

Bedriften er opptatt av nydelig estetikk, miljøvennlig produksjon og spennende produktutvikling. Vi er stolte av butikken vi har skapt - Stillingen innebærer mye ansvar, og du jobber vanligvis alene. Stillingen innebærer for det meste vakter på dagtid mandager - lørdager, men du må ha mulighet til å jobbe 1-2 kvelder i uka også. Dette er en unik mulighet til å bli med på ferden!

Hvordan søker du?

Vi ønsker 2 ting: CV og søknadstekst.

CV skal inneholde:

- Kontaktinfo

- Tidligere jobberfaring og studieerfaring

- Språk, førerkort, programvare etc.

- Andre ting du mener er relevant for jobben.

Søknaden skal inneholde(ca 1 side):

- Hvem er du?

- Hva motiverer deg til å søke på stillingen?

- Hva gjør at vi bør ansette nettopp DEG?

Send dette til ingrid@ingridoline.no

IMG_4995-3.jpg